Madonnin vánoční dárek - Rebel Heart

X-mas is coming early! Pre order my album and download 6 tracks! Happy Holidays! #rebelheart
 Není to tak dlouho, co jsem psala o uniklých demech z nadcházející desky Královny popu. Uplynulo pár dní a Madonna nám přichystala snad ten nejlepší dárek pod stromeček letošních Vánoc. 
Připravte peněženky a kreditní karty, protože Onna přichází!

Bylo 17. prosince, co se na internetu po celém světě roznesla zpráva o 13. uniklých demech. Ve vzduchu tak visely dvě otázky - Vydá album dřív?; Bude vše ignorovat a dál o připravovaný desce mlčet? Asi většina z nás si řekla, že samozřejmě nejlepší volba by byla ihned něco podniknout. Vydat singl, album, videoklip, cokoliv. Ze všech stran jsme se tudíž dočkali jen pouhých spekulací. To se ovšem 20. prosince v brzkých ranních hodinách změnilo a nejednoho fanouška čekal ranní šok.
Na iTunes si už nyní můžete předobjednat Madonnino 13té studiové album, nesoucí název Rebel Heart, které bude obsahovat celkem 19 songů a vyjde 9. března 2015. Jako vánoční dárek si můžete poslechnout a stáhnout 6 songů (Living for Love | Devil Prays | Ghosttown | Unapologetic Bitch | Illuminati | Bitch I'm Madonna), které byly oficiálně potvrzeny, že se na albu objeví.
Kromě zmíněných názvů se na tracklistu objevil i název balady Joan of Arc.
Pilotním singlem se stala skladba Living for Love





Žádné komentáře:

Okomentovat